Over City Housing Maastricht

 
Over City Housing Maastricht


Over City Housing Maastricht

City Housing Maastricht zet de werkzaamheden voort van International Guesthouse Maastricht. Inmiddels meer dan 18 jaar voorzien wij expats en internationale studenten van zowel tijdelijke als meer permanente woonruimte in Maastricht.

City Housing Maastricht is gespecialiseerd in de verhuur van gemeubileerde appartementen aan de zakelijke markt, de Universiteit van Maastricht en tal van instellingen. Voornamelijk gelegen in het oude centrum van Maastricht en veelal in karakteristieke herenhuizen bieden wij accommodaties aan die wij voor huurders bemiddelen. Klein van opzet en hoge kwaliteit.

We verzamelen te verhuren accommodaties die wij aanbieden. Wij begeleiden huurders in het volledige verhuur proces. Bij een geslaagde bemiddeling  gaat de huurder akkoord met het betalen van de bemiddelingskosten aan City Housing Maastricht.
Ook bieden wij linnen en een schoonmaak service  aan de huurders, en begeleiden u bij de mogelijke aansluiting van internet en nutsbedrijven.
City Housing Maastricht is tevens uw aanspreekpunt voor alle mogelijke zaken gedurende de gehele huurperiode.
Ondanks een nauwkeurige beschrijving van de accommodaties die wij aanbieden, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden. Alle accommodaties zijn gepubliceerd door City Housing Maastricht na gevraagde toestemming van de eigenaar.